Categories
Blogging

Πως να επιλέξετε την ιδανική εταιρεία για συστήματα και ρολά ασφαλείας

Τα συστήματα ασφαλείας σήμερα μπαίνουν όλο και πιο δυναμικά στην καθημερινότητα όλων μας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ήδη έχουν εγκαταστήσει σύστημα ασφαλείας όπως επίσης και εκεινοι που σχεδιάζουν να το κάνουν. Σε κάθε περίπτωση η επιλογή της εταιρείας συστημάτων ασφαλείας που θα αναλάβει αυτή την εργασία είναι και εκείνη που θα καθορίσει το αποτέλεσμα σε μεγάλο βαθμο. Έχοντας αυτό υπόψη, σας παρουσιάζουμε παρακάτω τα βασικότερα χαρακτηριστικα μιας αξιόπιστης εταιρείας συστημάτων ασφαλείας.

Εταιρική άδεια λειτουργείας.


Τα τελευταία χρόνια εταιρείες συστημάτων ασφαλείας εμφανίζονται με μεγάλη ευκολία από το πουθενά και διεκδικούν ένα αξιόλογο μερίδιο αγοράς από τις υφιστάμενες εταιρείες στο χώρο. Στα πλαίσια της ανοιχτού ανταγωνισμού που υπάρχει σήμερα είναι εξαιρετικά εύκολο και γρήγορο για κάθε επιχείρηση να ξεκινήσει την δραστηριότητα της στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας χωρίς έλεγχο και κανένα εμπόδιο. Αυτό φυσικά ελλοχεύει τεραστίους κινδύνους τοσο για τις ανταγωνιστικές εταιρείες όσο και σε σας τους δυνητικούς της πελάτες. Τίποτα δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι μια τέτοια εταιρεία συστημάτων ασφαλείας είναι εξοικειωμένη και κατάλληλη να αναλάβει να προστατεύει εσάς και τον χώρο σας με αξιόπιστα προϊόντα. Όταν λοιπόν κληθείτε να επιλέξετε την εταιρεία που θα εμπιστευτείτε πρέπει να προσέξετε να είναι νόμιμη και μάλιστα να διαθέτει άδεια λειτουργιάς που θα αναγράφεται ευκρινώς στα έγγραφα που θα παραλάβετε. Μονό έτσι θα μπορείτε να σιγουρευτείτε ότι πρόκειται για μια σοβαρή επιχείρηση που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Η DMenounos είναι μια εταιρεία με τεράστια εμπειρία σε ρολά ασφαλείας καταστημάτων και γκαραζόπορτες. Είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείας συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα.

Πιστοποιητικό εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας.


Κάθε αξιόπιστη και οργανωμένη εταιρεία μεταπώλησης και εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας οφείλει να διαθέτει σχετικό πιστοποιητικό εγκατάστασης. Ένα έγγραφο σαν αυτό είναι που μπορεί να εγγυηθεί στους πελάτες κάθε εταιρείας ότι το τεχνικό προσωπικό της εχει περασει επιτυχώς την απαιτούμενη εκπαίδευση που του επιτρέπει να πραγματοποιεί ορθές εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας αλλα και να κρίνει ποιο είναι το κατάλληλο σύστημα που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του. Καλό λοιπόν θα είναι να ελέγχετε αν η εταιρεία που σκοπεύετε να εμπιστευτείτε εχει στην κατοχή της ένα πιστοποιητικό που βεβαιώνει τις δεξιότητες ορθής εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας.

Πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο.


Ένας ακόμη παράγοντας που οφείλει να σας προβληματίσει πριν ξεχωρίσετε την εταιρεία συστημάτων ασφαλείας που σας ενδιαφέρει είναι η πείρα που εκείνη κατέχει στο χώρο. Μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην εγκατάσταση και στην εμπόρια συστημάτων ασφαλείας μπορεί αποδεδειγμένα να διαχειριστεί καλυτέρα τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας ενώ είναι σαφώς πιο γρήγορη και αποτελεσματική. Η χρόνια τριβή και ενασχόληση με τα συστήματα ασφαλείας κάνουν μια έμπειρη εταιρεία σαφώς πιο ελκυστική επιλογή μιας και διαθέτει την σιγουριά και την τεχνογνωσία να αντιμετωπίσει ακόμα και τα απρόοπτα που πιθανόν να συμβούν.

Τεχνική υποστήριξη των εγκατεστημένων συστημάτων ασφαλείας.


Η ευθύνη μιας εταιρείας συστημάτων ασφαλείας πολύ συχνά θεωρείται ότι ολοκληρώνεται έπειτα από την επιτυχή εγκατάσταση του συστήματος που έχει επιλεγεί. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Μια σοβαρή και αξιόλογη εταιρεία συστημάτων ασφαλείας οφείλει να μην αφήνει στο έλεος του Θεού τους πελάτες της μετά την εγκατάσταση. Συνήθως η εταιρεία εξ αρχής ενημερώνει τον πελάτη της ότι βρίσκεται στην διάθεση του για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει μετά την εγκατάσταση του συστήματος την οποία αναλαμβάνει να επισκευάσει το συντομότερο. Πέρα όμως από την επισκευή, η εταιρεία οφείλει να αναλάβει και την διαχρονική συντήρηση του συστήματος ασφαλείας οπότε αυτό κρίνεται απαραίτητο με βάση το προϊόν που εχει εγκατασταθεί. Ολοκληρώνοντας επομένως γίνεται κατανοητό ότι η τεχνική υποστήριξη μετά την εγκατάσταση είναι ένας επιπλέον λόγος να επιλέξετε μια εταιρεία συστημάτων ασφαλείας καθώς θα σας γλιτώσει από μελλοντική ταλαιπωρία και πολλά επιπλέον έξοδα.

Καινοτομία και πρωτοπορεί σε ασφαλιστικά θέματα.


Το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον απαιτεί συνεχή εξέλιξη και προσαρμογή σε νέα δεδομένα. Οι εταιρείες συστημάτων ασφαλείας δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Έτσι, κάθε εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να παρακολουθεί τις εξελίξεις σε συστήματα ασφαλείας και να τις υιοθέτει εγκαίρως ώστε να μπορούν οι πελάτες τις να έχουν πρόσβαση στα πιο εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας. Η καινοτομία λοιπόν είναι από τα βασικά στοιχειά τα οποία θα ήταν καλό να έχει η εταιρεία συστημάτων ασφάλειας που θα πραγματοποιήσει την εγκατάσταση σας .

Κλείνοντας είναι σίγουρο ότι αν τελικά θελήσετε να υιοθετήσετε τα παραπάνω κριτήρια- χαρακτηριστικα για την εταιρεία συστημάτων ασφαλείας που θα διαλέξετε το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει τοσο από άποψη ποιότητας όσο και για την διάρκεια του στο χρόνο.